GRETHE HOLTAN

Grethe Holtan har drevet Intuisjonsskolen.siden år 2000 og er kjent fra tv, radio, nettsteder, magasiner og aviser. Hun har blant annet vært med i tv-programmene ”Den andre siden” på kanal Fem, "Schrødingers katt", "Når kjemien stemmer" og "Kroppsspråk i konflikter" på NRK1.  Hun har utdanning fra Jung Institute i Zurick, Sveits og en mastergrad fra BI i Oslo. Hun har kurset, coachet og utdannet en rekke mennesker opp igjennom årene og kan vise til svært gode resultater og referanser. Hun ga ut boken "Intuisjon - teft, timing og tilstedeværelse" i 2014 og "Kommunikasjon - ditt mektigste verktøy" i 2022. Hun har skrevet flere artikler for Magasinet Psykisk Helse. Hennes kurs og foredrag er lærerike og morsomme, og basert på solid dokumentasjon, lang erfaring, høyt engasjement og praktiske øvelser. Intuisjonsskolen tilbyr kurs og utdanning i intuisjon, kroppsspråk, kommunikasjon, ansiktslesning, grensesetting, drømmetydning og ubevisste blokkeringer og triggere.

WORKSHOP i intuition 11.06.23

De fleste har intuisjon, mye av utfordringen er å tolke den slik at vi forstår hva den forsøker å fortelle oss. Grethe Holtan lærer oss ulike teknikker og verktøy som gjør at intuisjonen blir tydeligere og hvordan man kan følge den uten for mye risiko. Intuisjon fra salen kan tolkes hvis ønskelig. Det blir øvelser og eksempler. Det blir mulighet til å stille spørsmål og diskutere ulike ansiktstrekk, dilemma og utfordringer.

LÆR Å LESE ANSIKTER - 12.06.23

Grethe Holtan presenterer intuitiv ansiktslesning, mikro-kroppsspråk og kinesisk ansiktsanalyse. Ansiktet forteller hvilke spor vi har fått gjennom livet, våre muligheter og hindringer, samt hva fremtiden bringer. Vi kan lese både psykiske og fysiske spor, samt litt om helse. Personlighet, motivasjon, mål og følelser ligger også åpent i ansiktet. Eksempler og øvelser. Det blir mulighet til å stille spørsmål og diskutere ulike ansiktstrekk, dilemma og utfordringer.

TILBUD FRA GRETHE PÅ FESTIVALEN:


Jeg tilbyr alle gratis intuisjonstest og selger boken min Intuisjon - teft, timing og tilstedeværelse på festivalen.

Jeg tilbyr også individuell ansiktslesning på stedet (mot betaling).

KONTAKTINFORMASJON

Intuisjonsskolen

Grethe Holtan
Tlf. 95 07 56 42

www.intuisjonsskolen.no 
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Følg oss på Facebook
https://www.facebook.com/intuisjonsskolen

Se film om intuisjon:

Nyeste kommentarer

30.06 | 09:10

Jeg vil gjerne være med i gruppen

15.02 | 19:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.bo...

15.02 | 18:40

Jeg ville elske at blive med

18.11 | 23:29

Hei Grete