LITT FORHISTORIE

Hvordan oppsto ideen til Hjertetreff?

Vi var 3 damer fra Gloppen i Sogn og Fjordane som i 1995 startet en meditasjonsgruppe. Etter mange år med jevnlig kontakt, kjente vi hverandre godt.  Slik ble grunnlaget for et hjertetreff lagt, og i 2012 begynte dette å ta form.

Vi ønsket å arrangere en samling, der både arrangører, foredragsholdere og deltakere kan være sammen for å oppleve indre reiser, åndelig utvikling, kjærlighet og omsorg.  Få fram gleden, lidenskapen og barnet i oss alle.

Selv om vårt arrangement «er i slekt» med de fleste alternativfestivaler, følte vi intuitivt at riktig betegnelse på vårt kommende arrangement måtte bli «HJERTETREFF».

Vi ønsker å se og høre alle som deltar på "HJERTETREFF 2014", med både hjerte, sinn og hode!

Etter dette drøftet vi valg av tidspunkt, hotell, og ikke minst valg av foredragsholdere.

Vi valgte vakre mai i 2014 som et egnet tidspunkt.  Dette ble vi overbevist om var riktig da vi fant nydelige Leikanger Fjord Hotell på Leikanger i Sogn og Fjordane. Vestlandet kan jo ikke være vakrere enn i slutten av mai. Grønne enger med masse løvetann, frukttrær i blomst, blå fjorder og fremdeles snø på fjellene!

Hotellet ble så reservert for dagene 25 – 31. mai 2014. Det morsomme var at vertskapet hadde allerede for MANGE år siden tenkt tanken på å få i gang noe lignende.

Vi ser fram til å nyte disse dagene i et fantastisk landskap ved Norges lengste og dypeste fjord sammen med DEG!  Vi håper du finner noe på «Hjertetreff» som interesserer akkurat DIN sans for åndelighet, og kanskje kan du bli inspirert og nysgjerrig på noe du ennå ikke har hørt om eller satt deg inn i.

Sammen skal vi gjøre denne uken til noe helt spesielt, som vi alle kan ta med oss på livets videre reise.

På Leikanger Fjordhotell var vi hvert år over 5 år.  Da flyttet vi oss til Hotell Borge på Nøtteøy.  Her har vi vært i to år i 2019 og 2020. 

I 2021 ønsker vi velkommen til Venabu fjellhotell på Venabu i Rondane.  Mer majestetisk bli det ikke for vår 8.ende festival....8-tallet = evighetstegnet.     

Og i 2022 ønsker vi igjen velkommen til Venabu fjellhotell.  Vår 9.ende festival - så heng med - det blir magisk.                        

Nyeste kommentarer

30.06 | 09:10

Jeg vil gjerne være med i gruppen

15.02 | 19:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.bo...

15.02 | 18:40

Jeg ville elske at blive med

18.11 | 23:29

Hei Grete