KUNDAN ROCKSTAD

Kundan en spennede mann fra Nord med stor kunnskap innen nummerologi, håndanalyse og mye annet.

Kundan Rockstad (Roger/Nirmohi Rokstad) er født 23.oktober i 1960 på Bjorelvnes ved Senja i Nord-Norge. Han har jobbet med selvutvikling og holdt kurs innen dette siden 1986 for både private, bedrifter og det offentlige. Etter å ha studert håndanalyse hos dr. James W. Holiman siden 1988 jobber Kundan som profesjonell håndleser samt kurs og opplæring innen dette i flere land som Norge, Sverige, Japan, Australia, Brazil, New Zealand og Italia. Han har meditert siden 1996, er Reikimester og tatt opplæring i “Multi- Dimensional- Bodywork” og “Counseling”.

Har også allsidig arbeidserfaring som bl.a. helikoptermekaniker i Luftforsvaret og Helikopterservice, pilot/mekaniker på miniubåter i Nordsjøen, miljøarbeider innen psykiatri på Åsgård sykehus i Tromsø, daglig leder på retreat- og kursstedet Dharma Mountain (Vassfaret Kursgård) og leder for Mikkjel Fønhusprosjektet i Valdres.

Kundan sin kjære lærer James W. Holiman i håndanalyse sovnet inn om kvelden 4.juli 2015.
En takk for alt han har delt med oss og varme tanker til hannes familie.

Kapittel 1 på 72 sider av materiellet vi brukte på siste kurset med han kan lastes nedher.

Holiman har også gitt ut 2 bøker,Formelen til suksessogDet er din tur nå.

Ta gjerne kontakt på epostkundan@palmreading.noog/eller mobil 913 58 873. Nettside:

https://www.palmreading.no/Han er en meget etterspurt foredragsholder, så vi er stolte over at han kunne finne tid til igjen å være med oss på Venabu.   Så vi ønsker han hjertelig velkommen ❤

KUNDAN DELER RAUST

Som alle våre fordragsholdere.  På festivalen vil du få en bre innsikt i Numerlologi.  Du får kære hvoran dette kan brukes som et verktøy i ditt daglige liv.  Han vil også ha en Kundalinimeditasjon.

Kundan vil være til stede på Venabu hele uken så du får rik mulighet til å bli kjent med han.  Han vil også tilby privat håndanalyse for de som er interessert i dette.  Vi våger påstanden at han er en av Norges beste på det feltet.  Ved en hånsanalyse hos han får du med trykket og hans notater, samt at du kan ta opptak av hele seansen.Håndanalyse

“Vi har det i hendene!”

Er håndanalyse bare en selskapslek som handler om disse vanlige spørsmålene:

Hvor lenge kommer jeg til å leve?
Blir jeg rik?
Når møter jeg den rette, og hvor mange barn får jeg?

Hendene sier riktignok noe om dette, men mye mer om andre områder i livet ditt.
De avspeiler hele ditt fysiske,mentale, følelsesmessige og åndelige liv.

Mange fokuserer bare på linjene i hendene, men en grundigere kartlegging av livet ditt gjøres ut fra hendenes og fingrenes form, fingerledd, fingeravtrykkene og forskjellene mellom høyre og venstre hånd.

En analyse er en kartlegging/diagnose av livet ditt på det stadiet du befinner deg i dag. Vi ser hva som påvirker deg fra fortiden og hvilken framtid du har begynt å fokusere dine energier mot. Det vises også klart i hendene hva ditt potensiale er, og hvor mye av dette du har tatt i bruk så langt i livet ditt.

Håndanalysen vil i mange tilfeller bekrefte ting som du allerede har en anelse om, men som du kanskje ikke har full tillit til. Den vil også i mange sammenhenger kunne belyse ting på andre måter enn du selv har kunnet se tidligere.

Hendene kan vise ting om mange områder i livet ditt. Som tidligere liv, barndom og foreldres innvirkning, tidligere hendelser som enda virker inn på deg, forhold til andre mennesker, åndelige evner, jobbretninger, kreativitet m.m.

Det viktigste er å se hvordan du lever i forhold til ditt potensiale og hvordan livet ditt kan bli. Hendene endrer seg når vi gjør endringer. Etter ei tid kan man følge opp med nye analyser for å se på veien videre.

Helse og barn er temaer jeg ikke går noe inn på. Jeg gir analysen som et lite “minikurs” slik at du også lærer noe om hender samtidig.

Hva holder deg tilbake fra å Leve Sant i forhold til dine medfødte evner?

Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg.

Sannheten om mat.

Hva kan vi vente oss neste gang?

Hjertet husker det hodet glemmer.

Ungdomskilden.

Sannheten om mat.

Leve med kreft.

Kunsten å dø.

Helbred deg selv.

Den musiske medisin.

"Den m

Finn din indre kraft.

På vei mot intrigert medisin.

Kampen om håpet.

Den siste song.

Blåbær.

Hjertet mitt har ikke demens.

Blomstermedisin.

Aloe Vera.

Her har Audun nettopp mottatt sitt "Hjerte" på festivalen i 2014 som takk for den flotte stunden han ga oss som foredragsholder ❤

Her mottar Audun sin velfortjente gave, et nydelig "Hjerte" på en platting for sitt bidrag i 2015.  Takk til deg ❤

KARMA

På festivalen i 2018 vil Audun Myskja snakke om karma.  Et spennende tema som vi alle er opptatt av.

Litt om Karma:

Karma (Sanskrit: कर्म kárma , kárman- «gjerning», «handling», «utførelse»; Pali: kamma) betegner filosofien rundt handling, gjerning og kausalitet i indiske religioner. Karma er innen visse religioner og åndelige lærer den virkning som handlinger har på ens nåværende og senere liv. Denne læren spiller en stor rolle i alle indiske religioner, for eksempel hinduisme, jainisme, sikhisme og buddhisme. Karma er etter hinduisk tro årsakene bak menneskets plass i livet. De handlingene et menneske gjør i dette livet, vil være med å bestemme hvordan det skal gå i det neste liv. Det er først og fremst motivet bak handlingen og selve handlingen som er det viktige. Motivene bak alt vi gjør, skaper enten god eller dårlig karma. Tanken om at karma opprettholder liv er i Upanishadene kombinert med tanken om gjenfødelse/reinkarnasjon. De handlingene et menneske gjør i dette livet, vil være med å bestemme hvordan det skal gå i det neste. Den amerikanske komiserien My name is Earl er basert på dette konseptet. Buddhistisk karma skiller seg fra hinduistisk karma i det at resultatene av handlingene kommer med en gang, her og nå. Der man i hinduismen snakker om at handlingene (både gode og dårlige) regnes sammen etter ett liv før det avgjøres hva vedkommende skal gjenfødes til, kan man i buddhismen snakke om noe mer liknende en naturlov. Alle handlinger – det være seg seg aktive handlinger, valgt passivitet eller tanker – setter fra seg karmiske spor i bevisstheten. Disse sporene vil påvirke alle dine fremtidige tanker og handlinger. Men alle kan bryte ut av dette mekaniske handlingsmønsteret. Man kan til en hver tid ta aktiv stilling i sine valg. Om man klarer å fullstendig bryte løs fra den karmiske mekanikken, når man det stadiet som i buddhismen kalles opplysning, Nirvana og Moksha i hinduismen. 

H.J.Brinks 16.07.2019 12:41

Hørtes spennende ut. Tror Audun på Karma ? Jeg forsto at han er personlig kristen. Er det rett forstått ?

Nyeste kommentarer

30.06 | 09:10

Jeg vil gjerne være med i gruppen

15.02 | 19:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.bo...

15.02 | 18:40

Jeg ville elske at blive med

18.11 | 23:29

Hei Grete