KAP - KUNDALINI OPPVÅKNINGSPROSESS

KUNDALINI ACTIVATION PROSESS

LIVSKRAFTENS OPPVÅKNINGS PROSESS

KAP ER EN DIREKTE ENERGIOVERFØRING SOM AKTIVISERER / UTVIDER OPPVÅKNINGEN AV KUNDALINI  / LIVSKRAFTEN  I KROPPEN.

DU INVITERES TIL Å LEGGE DEG NED PÅ EN YOGAMATTE, VI SPILLER MUSIKK OG EN ELLER FLERE KAP FORMIDLERE ,VIL GI EN KRAFTFULL ENERGIOVERFØRING MED LETT BERØRING PÅ BLA. KROPPENS ENERGISENTRE    .

I EN KAP KLASSE/SESSION KAN DU OPPLEVE SPONTANE BEVEGELSER, DYP MEDITASJON, OPPLEVELSE AV HVEM DU EGENTLIG ER, REISE I TID OG ROM, ENDELIG FÅ GI SLIPP PÅ BLOKKERINGER I KROPPEN,FÅ KONTAKT MED KANALISERINGS KANALEN I DEG OG ELLER OPPLEVE EKSTASE M.M 

KAP ENERGIEN ER VISDOM, OG DU FÅR AKKURAT DET DU OG DIN KROPP "TRENGER",  DER OG DA.

OPPVÅKNINGENS TID ER NÅ.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke  er Venant Wong som kommer for å formidle dette men en godtkjent norsk instruktør.

På denne siden finner du mer informasjon og en video av behandlingen:

https://www.venantwong.com/?fbclid=IwAR0lXwb4RfJrMouh0WbY90d6QkspwM3uB3I01tlEhSxpOv0f6TFImN7xzGQ

Venant Wong er den personen som har utviklet KAP – Kundalini Activation Process…..under er det sakset et innlegg fra internett hvor en person forteller om sin erfaring med dette:

 
"I går kveld deltok jeg på en av de mest elektrifiserende opplevelsene kroppen min, sinnet og jeg selv har gjennomgått i en kontinuerlig varighet av "tid". Venant Wong , og teamet hans, var vert for en "aktiverings" -økt for de som er åpne og villige til å oppleve kundalini-energien ... i brann!

"Kundalini er livskraft," forklarer Venant. "Og den har sin egen intelligens."

"Gi deg over til det."

I et rom fullt av mennesker i Palo Alto, California, sitter vi på yogamatter mens Venant og hans partner Sigrid, forklarer gruppen hvordan de skal gå frem.

"Bare ligg der og slapp av," fniser de…resten ordner universet.


Det KAP egentlig står for er "Kundalini Activation Process.". Venant, som er en "sender", er i stand til å dele en dyp bevissthet og til og med tilstander av ikke-dualitet, med dem han kommer i kontakt. Mens noen kroppsbevegelser, rykninger, spontane dansetrinn, yogastillinger eller tåresmell eller skrik kan oppstå, er det som skjer gjennom hele prosessen en "omlegging av hjernen", forklarer Venant.


Og han trenger knapt å legge en finger deg!


For meg har jeg gjort mye indre arbeide tidligere, alt fra intense pustetreningsøkter, hellige Gurdjieff-bevegelsesseminarer, osteoterapi og mer, her fikk jeg virkelig erfare noe nytt.

Jeg fikk opplevelser og spennende glimt av ukjent farvann, en dyptliggende tilfredshet, og observerer "mine" opplevelser på en ikke-fordømmende måte, slik at de kan passere som skyer på himmelen.

Men det som virkelig var unikt er hvordan det ikke handler om "villig", men bare å akseptere energien som kommer til deg og strømmer gjennom deg.


Venant forklarer at vi i dagliglivet har vi en tendens til å motstå eller benekte Kundalini som en naturlig flytende kraft i oss. Vi gjør alt på vår måte, enten det er rett eller galt for oss.  Hva en KAP-økt virkelig gjør for deg, er at du kan oppleve hvordan det er å endelig er å gi slipp.

Vi begynner vi med å legge på ryggen. Øynene lukkes. Musikk begynner å spille. Og jeg berøres langsomt. Sakte kommer en eufori over meg. En indre fred senkes i og over meg.

Min første følte følelse er i halsen. Som om jeg kunne bryte ut i en lyrisk galskap, avdekke en begravet gave og utforske denne.

Deretter begynner høyre ben å sprette. Og med en hastighet som ellers ville være tilsynelatende umulig. Før jeg vet ordet av det, sitter jeg opp til høyre - høyre ben spretter fortsatt - og jeg får visjoner om meg som trommeslager fra en annen tid. Hvis jeg i det øyeblikket ble plassert foran et trommesett med pinner, ville jeg sikkert vite hva jeg skulle gjøre og hvordan jeg skulle spille ...

Energien begynner å skifte i kroppen min. Nå skjønner jeg at begge hendene mine er låst og limt i en spontan mudra.

Plutselig får jeg en overveldende følelse av uendelig lykke -  jeg ser et gulllys som skinner gjennom solpleksusen min, direkte knyttet til en smerte jeg har hatt i ryggraden for mange måneder nå. Hva opplevelsen lærer meg øyeblikkelig, uten tanke eller ord, er at jeg bare må slutte å "holde meg tilbake".

Jeg fornemmer at dette er hva Venant mener med Kundalini å ha sin egen "intelligens", ettersom innsikten kommer i det nøyaktige øyeblikket av det "gyldne lyset", før jeg aktivt kan knytte "min egen" (egoistiske) mening til noe så flyktig .. .

På et tidspunkt lener jeg meg tilbake og da skifter hele skjelettsystemet mitt. Gjennom mitt (ofte feiljusterte) bekkenområde har jeg flere sprekkfølelser, som å ha fem kiropraktiske justeringer på en gang.

Dette er den raskeste og raskeste måten å få tilgang til guddommelig energi, forklarer Venant.  Og jeg skjønner nå hvorfor.

 Gjennom hele prosessen, er det jeg kan høre forskjellige nivåer av erfaring. En mann skriker, en annen kvinne hiver og andre gråter. En deltaker forklarer etterpå hvordan hun fikk energi fra hendene sine, som om hun prøvde å dele kjærlighet med hele rommet.

"Velsignet av en overveldende følelse av feminin energi," sier hun.

To deltakere opplevde ingen kroppssensasjoner. Venant forklarer at  omtrent 10 prosent av menneskene ikke opplever noe.

Det kan ha noe å gjøre med det underbevisste sinnet utdyper han og forklarer hvordan når vi er, når vi er for mye i hodet og ikke i kroppen Da kan det blokkere den naturlige energistrømmen, akkurat som vi alle opplever i vår daglige liv.

Nyeste kommentarer

30.06 | 09:10

Jeg vil gjerne være med i gruppen

15.02 | 19:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.bo...

15.02 | 18:40

Jeg ville elske at blive med

18.11 | 23:29

Hei Grete