LIV BØRSAND OG TORGEIR MATHISEN

Liv skriver: LITT OM OSS TO

Vi begynte å meditere i 1971.  i Diverse retninger: var aktive ifht TM (trancendental meditasjon) med ACEM, bl.a. som gruppeledere og litt senere ble det 'Kunnskapen', 'The knowledge', med ukentlige samlinger hjemme.

Deretter har det vært kurs og meditative samlinger på Emmaus i Sarpsborg kirke i 30 år. Vi har invitert og tatt initiativ til samlinger i Alternativt Forum i Sarpsborg med eksterne foredragsholdere eller oss selv. Vi har også (dvs mest Torgeir) tatt initiativ til månedlige møter i Filosofisk Forum.

Torgeir har hatt flere kurs i fri dans og jeg med drømmearbeid i små grupper. Jeg har hatt jevnlige tromme- og syngebolle-samlinger i flere år - der Torgeir også har deltatt.

Selv legger vi i festivalen til at Liv og Torgeir har et langt vennskap og ekteskap bak seg.  De er kunnskapsrike og alltid villige til å dele all sin kunnskap med andre, uten forbehold.  Det er en berikelse å få ha de med og våre hjerter gledes 💔

LIV BØRSAND - "TRÅDER I LIVSVEVEN - SAMTALER MED "ILIUKA"" Torsdag 16.06.

En indre reise - i ord og lyd. Denne seansen tar utgangspunkt i Liv Børsand sin nye bok "Samtaler med Iliuka".  Liv har i mange år vært den som har tolket og skrevet utallige referat fra Leif Havik sin kanalisering av "Iliuka".

Du kan lese mer om "Iliuka" under fanen Leif Havik, som også deltar på festivalen i 2022 med Stor-råd.

I løpet av senasen vil du også oppleve Liv sin vakre tolkning på syngeboller.

Det vil også bli mulig å kjøpe boken hennes på festivalen.

TORGEIR MATHISEN - Torsdag 16.06.

har over 40 års erfaring med meditasjon, yoga og livgivende bevegelser – som drama, dans, bevegelse, kreativ dans m.m.  Han kaller dette «kroppens visdom» hvor vi lærer å kjenne etter og ikke bare tenke.  Kroppsfølelsen hjelper oss å navigere mot det som er godt for oss og unngå det som kan skade oss.

I tillegg til mye bevegelse holder Torgeir ofte foredrag om mange forskjellige temaer.

En mann med hode og hjerte på rette plass og ikke minst stor kunnskap.

Hva du møter på festivalen fra han – tja….det vet bare han.

Nyeste kommentarer

30.06 | 09:10

Jeg vil gjerne være med i gruppen

15.02 | 19:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.bo...

15.02 | 18:40

Jeg ville elske at blive med

18.11 | 23:29

Hei Grete