LILLA MONSRUD

TAROT-KORTENES MYSTIKK OG BETYDNING

På festivalen vil du møte Lilla allerede på søndag 13.06.  Her vil vi få et dybedykk i Tarot-kort og lære mer om hvordan vi kan tyde og bruke dem i ditt daglige liv.  Det vil bli anledning til å trene på ettermiddagen, under veiledning.

Det blir også mulig å kjøpe kort og et veiledningshefte som du kan bruke på festivalen og ta med deg hjem etterpå.  Gi oss gjerne beskjed om du ønsker å kjøpe dette.

Prisen på dette er ca. 300.-.

LILLA MONSRUD OGSÅ KJENT SOM "AYLA"

har lang erfaring på teletorget. Da hun startet som spåkone var det ikke aktuelt å bruke sitt eget navn, derav navnet Ayla.

I dag står hun gjerne fram og forteller hva jobben hennes er. Folk er generelt sett mer åpen i søken på svar om sin fortid, nåtid og framtid enn noen gang før. Svaret ligger i oss selv og Lilla kan hjelpe til med å sortere det som vi allerede vet. Lilla er ei lita dame. Hun er sjarmerende søt, og det er få som vil gjette hva hennes yrke er bare ved å se på henne. Men noe er det ved henne likevel. Du legger merke til henne i en folkemengde, selv om hun absolutt er tilbakeholden og avslappet.

Lilla elsker å observere andre, og det er kanskje det våkne blikket hennes som gjør at hun blir sett, uavhengig hvor mange det er rundt henne. Hun trives i alle sosiale lag, men hun har det aller best når hun går tur i skogen, noe hun gjør nesten hver dag. – Jeg liker egentlig ikke å stikke meg ut, smiler Lilla. – Jeg lærer mye av å observere mennesker i forskjellige situasjoner. Det er ren psykologi, og ikke noe hokus pokus over det, understreker Lilla. Og selvfølgelig en stor “dose” intiuisjon. –

Jeg synes det er fantastisk å kunne hjelpe andre, og dette er min måte å bidra på. Jeg har aldri angret på at jeg valgte denne veien. Det er dette jeg kan i tillegg til å heale. Det er bekreftelse nok for meg at jeg har faste kunder som stammer helt fra tiden da jeg startet på teletorget, smiler Lilla. 

Jeg ser bilder noen ganger, men for det meste får jeg ordene til meg. Jeg så blant annet terroraksjonen på togene i Madrid natten før det hendte, men jeg hadde ikke sjanse til å vite hvor i verden det skulle hende.

Oftest kommer bildene uten at jeg ber om det, altså når jeg ikke «kobler» meg på bevisst. Når jeg legger kort og spår kommer ordene. Jeg vet nøyaktig hva jeg skal si eller spørre om.

Lilla trekker på skuldrene. Det ene behøver ikke fungere bedre enn det andre. Hver og en må bruke de evnene man har på sin egen måte. – Det gjelder å være ydmyk i forhold til hva man driver med. Jeg får svarene ved å fokusere gjennom tarotkortene, og jeg bestreber meg etter å være så direkte og ærlig som mulig.

Likevel er det ikke til å legge skjul på at psyken på de som ringer kan variere. Jeg må tilpasse meg dem som ringer. Min jobb er å løfte folk opp, ikke knuse dem! Derfor ligger mye av hemmeligheten i hvordan jeg presenterer svarene jeg får. Jeg jobber på en måte som gjør at kunden selv resonnerer seg fram til kjernen i problemet selv.

Spørsmål om tid er veldig vanskelig. Det er fordi at der jeg får hjelp fra – universet – finnes det ikke tid! Jeg kan likevel få fram om det ligger i nær eller fjern tid.

Men tiden oppleves forskjellig. Noen synes en måned er kort tid, mens for andre er det en evighet. Men min påstand er at hvis tiden stemmer i en spådom, er det flaks!

Interessen for det alternative har alltid vært til stede i Lilla. Hun visste tidlig at hun “tok inn” ting og mennesker som de andre ikke så.

Som ung begynte hun å lese om astrologi og gikk tre semestre på kveldsskole på universitetet. – Etter skolen fortsatte vi med kurskvelder hjemme hos meg. Læreren vår var også med. 

Interessen for tarotkortene kom da jeg var hos Per Henrik Gullfoss og skulle bli spådd. Han brukte astrologi og tarotkort. Siden den dagen har jeg vært «frelst,» smiler Lilla.

Tarot ble mitt nye studie, mye lesing, gransking og masse trening, for tarot kan ikke læres på en helg. Det er øvelse som skal til. – Etter min mening er det intuisjonen som blir trent mer enn å kunne selve kortene. Det er alltid intuisjonen som blir brukt, og det er den man må øve opp og stole på, understreker hun.

Lilla opplever stadig besøk fra andre siden. I stuen hjemme har hun en stol som en professor, som hun velger å kalle ham, til stadig kommer innom for å lese litt i boksamlingen hennes. Navnet «professoren» har Lilla valgt på grunn av hans runde små briller, lange grå hår og interesse for bøker.

Hjelperen hennes vet hun også hvem er. Han heter Kurt, er høy, mørk og tynn. Han er en blid kar som døde da han var 45 år på grunn av lungeproblemer. En mer spesiell dame som til stadighet kom på besøk, ble mer plagsom etter hvert. – Jeg våknet en natt av at det stod et vesen ved senga mi. Det var ei lita dame med stort hode og skjeggstubber. Hun tok tak i armen min med lange negler og klorte meg. Jeg fikk ingen merker, men det sved på armen hele neste dag. Det viste seg at det var flere i nabolaget som hadde besøk av denne damen. Naboen flyttet ut fordi de ikke orket henne mer. Hun var ute etter energi. – Hun stakk ofte “hull”i ryggraden for å stjele energi. Jeg ble vant til henne etter hvert, og når jeg kjeftet på henne, fjernet hun seg! Lilla ville gjerne hjelpe denne damen over på den andre siden og fikk hjelp av en venninne. – Jeg trodde nesten vi ikke skulle greie det, for hun var så usikker på om hun turte å gå over. Hun var et mobbeoffer da hun levde, og var redd for å bli mobbet på den andre siden også. Derfor satte vi på henne ny kjole og sko. Vi ga henne også et sjal i regnbuens farger. Vi laget en bro av en regnbue som hun kunne gå over på. Fortsatt protesterte hun. Hun forlangte å få med seg hunden min, Mikki, som hun hadde blitt venn med. Da måtte jeg sette ned foten og forklare at han ikke var klar ennå. Til slutt gikk hun over regnbuen og ble borte! Dagen etter var Lilla og gikk tur i skogen. Dette var en kald januardag. På himmelen åpenbarte det seg en regnbue. – Hvor ofte ser du en regnbue i januar? Jeg tok det som en takk fra den lille damen og at hun nå har det godt. Det er vel unødvendig å si at jeg ikke har sett henne siden.

Hva er kjærlighet egentlig? Den som vi alle søker? – Det der synes jeg er et vanskelig spørsmål. Kjærlighet er så mye. Mange snakker om god kjemi, et utrykk som jeg ikke liker. Når ting stemmer er det riktig, sånn velger jeg å se på det. En som passer for meg i dag, passet kanskje ikke for meg for 20 år siden. Jeg tror kjærlighet er tillit uten stengsler. Det kan være vanskelig å gi og å ta imot kjærlighet – spesielt å ta imot, tror jeg. Kjærlighet for meg er tillit til det gode i livet. Er du positiv, vil livet være positivt for deg. Lilla mener også at det ikke finnes den eneste rette for hver enkelt der ute. Det finnes mange som er den rette. Ikke alle er nødvendigvis en kjæreste.

Dualer kan også være en bror, far eller venn. Men det som kjennetegner dualer, er at de passer sammen som hånd i hanske!

Livet er en reise med forandringer hele veien. Ikke vær redd for forandringer og ha tro på det positive i livet. Ingenting er tilfeldig, men ha troen på det positive i mennesket, så skal du se det positive tiltrekkes deg også, oppfordrer Lilla til slutt.

Du kan snakke med Ayla på teletorgnummer: 829 95 397 (kr. 26,00/min)

KONTAKTINFORMASJON

Ayla blir omtalt som treffsikker og klarsynt. Hun har mange faster kunder som kontakter henne når nye utfordringer dukker opp i deres livsvei. Enkelte benytter denne linjen til rent terapeutisk arbeide da de etter første samtale finner trygghet og åpner seg opp og forteller om opplevelser som de ellers ikke kan snakke om.

Nyeste kommentarer

30.06 | 09:10

Jeg vil gjerne være med i gruppen

15.02 | 19:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.bo...

15.02 | 18:40

Jeg ville elske at blive med

18.11 | 23:29

Hei Grete