PRESENTASJON AV STYRETS MEDLEMMER

Mette Wister - styreleder ❤

Jeg er født i Løvens tegn  og vokste opp på Bøler i Oslo. Familien bodde senere på Veitvet, deretter på Strømmen, før jeg endte på Vestlandet for over 25 år siden. På en vakker bondegård i Byrkjelo med frodige fjell, og elven som nærmeste nabo, lever jeg som sambo. Jeg har en voksen sønn, en nevø/sønn og fire deilige barnebarn.

Som selvstendig næringsdrivende har jeg alltid hatt det travelt, og med mange ansatte ble det ofte hektisk. I 2005 valgte jeg å selge virksomheten for å få tid og anledning til å drive med det jeg har mest lyst til, så som maling på glass og lerret m.m., reisevirksomhet, og ikke minst åndelig og personlig utvikling. Meditasjon og bevisst bruk av pusten har vært viktige ingredienser i min spirituelle oppvåkning.

Vil du vite mer om meg er du velkommen til å besøke min hjemmeside;                                                     

Sølvi Austrheim - styremedlem ❤

Eg er født i Krepsens tegn og oppvokst i Florø, Norges vestligaste by. Vakre Sandane blei min heimplass som 16-åring. Eg bur på ein flott gard med fantastisk utsikt over Gloppefjorden.  Eg er gift, har fem herlige barn og fem skjønne barnebarn.

Ung og yr reiste eg verda rundt på bylgjan den blå, eit fantastisk eventyr. Eg har vore innom forskjellige yrker, og har for tiden min arbeidsplass i barnehage, som barne- og ungdomsarbeider. Der får eg bruke mine kreative sider og ta fram den leikande jenta. Det er fantastisk å arbeide med små og store solstrålar.

Etter ei stor livskrise kom søken etter det alternative. Gjennom dette fekk eg hjelpa eg trengde for å gå vidare i livet. Maling og meditasjon var ein del av det. Å leike seg med pensel, spatel og maling gir meg frihet til å få ut alle følelsar.

Bente Strand - styremedlem ❤

Jeg er født i Tyres tegn og er oppvokst på Tveita i Oslo.  Senere har jeg flyttet litt rundt, men har siden 1988 bodd i Skjeberg i Østfold, og stortrives her ved sjøen. Jeg er gift og har 2 voksne barn og 4 barnebarn.

Jeg har jobbet som daglig leder i klesbutikker i flere år, men jobber nå i resepsjon i et eiendomsfirma.Jeg har stor glede av maling som hobby, det er mye god terapi, healigng og meditasjon i malingen.

Jeg har alltid vært interesert i det alternative, men på midten av 80 tallet fikk jeg en vekker som gjorde at jeg begynte å engasjere meg mer i det alternative miljøet.  Siden da har jeg vært innom mange kurs og aktiviteter.

Jeg har også vært i styre på å tidligere alternativfestivaler, bl.a. på Leira i Valdres, Dombås og Geilo.

Trykk på linken over for evt. tlf. og adresser

Trykk på linken over for evt. tlf. og adresser

Trykk på linken over for evt. tlf. og adresser

Nyeste kommentarer

30.06 | 09:10

Jeg vil gjerne være med i gruppen

15.02 | 19:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.bo...

15.02 | 18:40

Jeg ville elske at blive med

18.11 | 23:29

Hei Grete