GRO KARIN FOSSE

GRO KARIN sier om seg selv:

Jeg er opprinnelig utdannet lærer/adjunkt og har jobbet med mennesker i over 40 år, derav  over 25 år som terapeut på hobbybasis ved siden av lærerjobben. Dette har gitt meg verdifull erfaring med mennesker. 

I tillegg har jeg gått gjennom livet på en av og til litt humpete vei, som har hjulpet meg i retning av å tenke mer helhetlig rundt kropp og helse. Ved å  gå på kurs for å hjelpe meg selv gjennom disse periodene oppdaget jeg mine evner som healer, medium og klarsynt.

Jeg jobber nå  som alternativ terapeut og jobber med å formidle lys, energi og forbinde mennesker med sin egen dypeste kilde. Derav navnet Lyskanalen.

I denne prosessen bruker jeg min intuisjon og mitt klarsyn. Jeg jobber også med Guider som alltid er med meg og kommer med informasjon, via bilder, beskjeder og ord slik at jeg kan dele dem med dere. 

Jeg har erfart at det meste av det klienter kommer med handler om følelser og mønstre som kroppen og sinnet og tror er sannheter, noe som kommer av mangel på kontakt med deres indre kjærne. Dette kan skape mange uønskede situasjoner, et turbulent følelsesliv og dårlig helse.

For å kunne ha det bra med oss selv er kunsten å kunne observere følelsene når de oppstår slik at man, i stedet for å hoppe i dem, kan se på dem og velge hvilke følelser man vil leve ut eller om vi vil reagere i det hele tatt. 

Kunsten ligger i å ikke reagere, men agere slik at man ikke blir kasteball i eget følelsesliv.

I behandlingen/seansen kan flere hjelpere/åndelige veivisere og andre som har gått over på den andre siden komme gjennom for å opprette kontakt. De kommer gjennom når klienten har behov for noe fra deres side. Disse hjelperne bringer med seg sterke energier og sterke opplevelser. Jeg har alltid med meg to hjelpere,og av og til flere, som hjelper meg og forsterker healingkraften og sørger for at klientene får akkurat det de trenger. 

Jeg åpner meg opp for den guddommelige kjærlighetskraften som jobber gjennom meg. 
Denne kjærlighetskraften skiller ikke mellom raser, kjønn eller trosretninger.Alle fortjener kjærlighet og lys uansett hvem de er, hva de har gjort eller hva de tror eller ikke tror på.

Kjærlighetskraften er kraften som forener oss, som gjennomsyrer oss alle og er vår naturlige tilstand i oss selv. 

I min jobb er min hensikt å hjelpe mennesker til å få kontakt med denne kraften i dem selv. 

EN REISE I DITT INDRE - SELVET Torsdag 15.06.23

Bli med på en reise med påfyll til ditt indre skattekammer.  Det blir en guidet meditasjon.  Mediumseanse med personlige beskjeder til de som skal ha det.  Møt guider og lytt til din indre stemme.  Bli klar for ditt best og høyeste potensiale ut i fra dine ønsker og erfaringer.  Kom i kontakt med hele deg, i din egen kraft….uten sperrer og gamle mønster som kanskje hindrer deg.  Gi deg selv muligheten for å motta og få indre glede og evnen til å komme i kontakt med din egen åndelighet og skape ditt eget univers. 

Lær å være i «tilstedetilværelsen».  Få direkte kontakt med  Informasjonskanalen din. Styre dine følelser og ditt liv. Mye kan skje i denne seansen. Høres ikke det fantastisk ut?  Dette blir et dybdedykk i DITT INDRE.

Ta i bruk Selvet.


HEALING-SIRKEL

På festivalen vil Gro Karin holde en del guida meditasjoner og en healingsirkel.

Hun vil også tilby private behandlinger under festivalen mot betaling.


GRO KARIN ER ET MEDIUM

Medium hva er det? 

Alt er energi, kroppen vår er energi, sjelen vår er energi, tankene våre er energi, det å leve er energi. Når vi lever i vår fysiske, jordiske kropp så er det en energitilstand, når kropp og sjel skiller lag, og den fysiske kroppen dør, så vil sjelen fortsette som energi. Sjelens energi opphører ikke. 

Noen sjeler ønsker å kommunisere med sine venner, familie eller de som bor i deres bolig. Enkelte sjeler forstår ikke helt at de ikke er blant oss med en fysisk kropp - så de vil prøve å kommunisere med å få ting til og falle ned, bevege seg på uforklarlig vis.

Som  Medium kommuniserer jeg med disse.

Noen mennesker er født som medium mens andre trener opp evnene sine med coaching av et medium. Et medium kan se, høre og/eller føle hvordan sjelen som har gått over i åndeverden har det. 

Som medium arbeider man gjerne med:

 Clairvoyance - man ser et bilde som kontakten i åndeverden sender. Noen ser dette internt - som i en drøm og noen ser det eksternt, på utsiden i rommet eller i naturen.

Clairaudience - man hører klart og tydelig en stemme, den kan også høres enten internt eller eksternt. Det kan være navn, ord korte setninger

Clairsentience - her kjenner man helt tydelig ved hjelp av følelsesminner hvordan kontakten i åndeverdenen har det. Man kan føle om kontakten er glad, deprimert, følsom og hva slags fysisk sykdom som kan ha vært dødsårsaken.

Når jeg jobber bruker jeg alle disse. 
Jeg både hører, ser og kjenner det de har å formidle. 

KONTAKTINFORMASJON:

Facebook: 

https://www.facebook.com/grokarin

Tlf. 928 24 829

Mail:  gro@lyskanalen.com

Besøksadresse :

5722 Dalekvam

45 min m tog fra Bergen

Jeg reiser også rundt og behandler og gir husrens når det er behov for det.

Er dere interessert i meditasjonskvelder, healingsirkler, guidet meditasjon, kurs, kanalisering eller mediumsseanser?

DA ER DU VELKOMMEN TIL Å TA KONTAKT.

Nyeste kommentarer

30.06 | 09:10

Jeg vil gjerne være med i gruppen

15.02 | 19:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.bo...

15.02 | 18:40

Jeg ville elske at blive med

18.11 | 23:29

Hei Grete